Повернутись
Брифінг від 23.05.2022

Дата публікації: 23.05.2022

  • ДК «Укроборонпром» відновлює втрачені відомості про працівників підприємств, які опинились або на тимчасово окупованих територіях, або зазнали ворожих руйнівних ракетних ударів. На сьогодні 5 підприємств Концерну захоплені окупантами, документація щодо персоналу або повністю знищена, або доступ до неї відсутній. Таким працівникам Концерн запропонує роботу на інших об'єктах державного ОПК, а також подбає про виплату матеріальної допомоги.
  • Укроборонпром поглиблює досягнуті на найвищому політичному рівні домовленості з країнами-партнерами. Йдеться про кооперацію за усіма видами важкого озброєння, передусім бронетехніки, систем протиповітряної та протиракетної оборони, високоточного озброєння.
  • На сьогодні державні оборонні підприємства заручились підтримкою близько двох сотень приватних оборонних – і разом, єдиним фронтом, допомагають ЗСУ звільняти землі від окупанта.
  • За 3 місяці повномасштабної війни підприємства, які виготовляють цивільну продукцію, також перейшли на військові рейки. Український невійськовий бізнес виготовляє необхідні для оборонки комплектуючі, вузли та агрегати; постачає матеріали та освоює виробництво різних компонентів для озброєння, військової та спецтехніки.